Preia fraiele restaurantului tau de vis alege si personalizeaza zeci de componente ale bucatariei (suprafete de gatit, procesoare de alimente, cuptoare, etc.) pentru a-ti construi bucataria de vis.
Inainte de a aprinde arzatoarele, organizeaza-ti echipa si gestioneaza-ti furnizorii pentru a obtine ingrediente de calitate superioara, care i-ar impresiona pe cei mai pretentiosi dintre gurmanzi.
Urmariti-va finantele si preziceti cat de ocupat veti fi, astfel incat sa nu fiti coplesit de aglomeratia de la cina.
Un meniu construit in functie de propriile gusturi, sunteti mai degraba un bucatar de tip bลuf bourguignon sau caccio e pepe?
Caracteristici:
– Abilitatile tale de gatit si de management vor fi puse la incercare in timpul fiecarui serviciu.
– Construiti-va meniul in jurul unor preparate clasice din bucataria franceza, italiana si internationala.
– Imbunatatiti-le si duceti-le pe noi culmi gastronomice.
– Adaptati-va meniul la anotimpuri si la asteptarile clientilor dvs. pentru a va face un nume.
– Echipa dvs. va va oferi un ajutor nepretuit in satisfacerea clientilor dvs. exigenti.
– Taiati, frigeti, coaceti, amestecati si multe altele.
– Gestionati taierea, gatitul si toate pregatirile, pana la plating, unde puteti adauga atingerea dvs. creativa.
– De la cafenele locale la restaurante cu stele Michelin, invatati cum sa va fidelizati clientii si sa va dezvoltati restaurantul.
– Invatati retete noi si perfectionati-va abilitatile de gatit.
Recenzii
Nu existฤ recenzii pรขnฤ acum.